Hemresa

Standard

Sitter på obekväma och otäcka ö-tåg hem från dagens utflykt till sydligare breddgrader. Utresan inleddes imorse klockan 05 när taxi kom. Med tanke på att jag hade somnat halv ett nånting så var det imponerande enkelt att komma upp. Det sägs ju att man behöver mindre sömn ju äldre man blir – var det här 35-årspresenten???

Idag var det mötesdag och som vanligt får jag träffa bekanta såväl som obekanta ansikten. Ett riktigt nöt stod för dagens underhållning. Osäkerhet var nog grundreceptet men resultatet var lätt oroväckande…

Hemresan gick mer eller mindre i tid, ungefär som alltid med sagda tåg. Jag sitter med musik i lurarna och bok i hand. Jag är just nu inne på tredje boken i serien Hungerspelen. Hela historien är allt lite otäck faktiskt! Ettan var jättebra, tvåan absolut ok – och trean känns hittills mest rörig. Eller så är det min hjärna som är rörig? Koncentrationsförmågan är inte på topp riktigt. Men jag plöjer ändå. Dels är den riktigt lockande, jag vill veta! Dels vet jag inte vad annars jag skulle göra.

Rastlös.

Jag har iaf kommit nästan 2/3 av vägen. Längtar efter en dusch!!! Och sen tänker jag krypa upp i soffan hos min snälla man. Sådeså.

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s