Söndagsmys

Standard

Egentligen är den här lördagen nog med på topplistan över ”den mest ospännande dagen i historien”. När min snälla man lämnade sängen vid nio på morgonen vägrade jag gå upp. Han skulle iväg och leka med kompisarna (jag har förstås förmanat honom att leka snällt…) medans jag häckade kvar. Och kvar. Jag tror klockan var över tolv när jag masade mig upp!!

Heeeelt ljuvligt med sovmorgon!! Sen blev det avfärd till en lördagsöppen bank och skatteinbetalningen. Så nu är jag officially duktig; deklarationen är inne och likaså pengarna. Hej hopp så kan jag släppa det!! I’m so proud!

Idag är det söndag och jag har precis fått frukost på sängen… På tv går just nu reprisen av SYTYCD och jag är salig! Ben and Jerrys chokladbrownieglass, kaffe och dans.

Planen för resten av dan? Absolut inget.

»

 1. Oj, jag blev lite stressad nu. Ska man ha betalt in redan? Jag har inte koll på sånt där. Fick betala förra året någon straffavgift för att deklarationen kom in för sent.
  Jag måste bättra mig på det där med ekonomin..

  Gilla

  • Alltså… deklarationen ska vara klar 2 maj har jag för mig. Jag deklarerar ju lägenheten och ska in med vinstskatt.

   Infon jag har fått är att från 12/2 kostade det mig en liten räntesats per dag (räknade ut det till 4kr/dag) och sen från nåt datum i maj en större räntesats.

   Slutbetalningen ska inte vara inne förrän senare i höst. För att slippa räntepengarna har jag betalat nu, men jag vet faktiskt inte exakt vilka datum som gäller…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s