God morgon söndag!

Standard

Den här veckan har rusat förbi. Jag har (mentalt) skrivit många många inlägg längs vägen om lite allt möjligt… men tiden har tickat på.

Måndag och tisdag var vi på avdelningsgemensam träff i Stockholm. Bland annat hamnade vi i en jättespännande och rätt intensiv diskussion om definitionen av ordet KOMPETENS. Jättekul!! Och jag upptäckte en ny restaurang… mmmm…

Efter det har jag jobbat på dan och sovit hos min snälla man på natten.

Jag har fikat med fina vännen som jag inte sett på en evighet.

Och, och, och jag gjorde nåt jag inte gjort på flera år; jag höll ett föredrag för ett gäng ungdomar om mitt expertområde (haha vad ”stort” det låter när jag skriver så…) Det var så jäkla roligt!!

Sen på fredag kväll kom de första känningarna om tant röds ankomst. Jag både välkomnar och inte. Jag har haft en skrikande kropp ända sen fyra dar efter ÄL – ont, spänningar, ilningar, illamående… Det är en lättnad att till slut få ett svar. Men jäklar i min lilla låda vad det är en jobbig omgång! Ont, obehag och ont. Illamående, trött och obehag. Ställde in fika med fina K igår för att jag helt enkelt inte ORKADE gå ut. Satt istället i fina mannens famn och tittade på film (<- läs sov mig igenom två filmer på raken). En av hans kompisar dök upp och gjorde sällskap. Jag gjorde nog ett jääääättebra intryck… 😛 (tror iaf inte att jag snarkade)

Nu är det mysfrukost i soffan som gäller. Solen strålar och efter en lång dusch känner jag mig lite mindre uschelblä. Men helst vill jag nog krypa ner under en filt idag oxå.

Ha en fin dag!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s