Torsdag, är det redan fredag??

Standard

Ja herregud, vart HAR den här veckan tagit vägen? Det är nu torsdag, jag har precis vräkt i mig lunchen framför datorn (jag har telefonmöte precis heeeeeeeeeela dagen) och känner mig lätt däst. För att inte nämna kaffesugen, undrar om jag ska smita iväg ett ögonblick till automaten?? Hmmm…

Min snälla man ligger hemma och är sjuk, tänka sig. Jag har visst varit duktig på att dela med mig av bacillerna. Jag känner mig riktigt stolt!!! Min kropp skriker att hormonhäxan är på väg att göra sitt intåg. Små irritiationstaggar ryser längs med ryggraden, jag är trött och frusen och vill bara heeeeeeeeeeemmmmm till min soffa. Via badkaret då förstås, jag var på Lush igår och köpte en badbomb!! Den ligger fö bredvid mig här på kontoret, jag åkte lixom aldrig hem igår.

Efter fika med söta kusin var klar så strålade fortfarande kvällssolen och jag kände inte för att åka hem och bara sätta mig. Istället lurade jag ut snälla mannen på en kaffestund som följdes av en långpromenad i en allt kyligare men ack så skön kväll!! Den natten sov jag på soffan hemma hos mor och far, så jag hann ju även med både kattmys och lite föräldrasnack. En sån bra dag det blev! Fick verkligen lite av allt *ler*

Natten tillbringades fö med en kissekatt längs med benen, vilket i relativt smala soffan innebär att jag måste ha legat stilla, så stilla. Annars hade jag sparkat henne ur sängen 😉 Som förstås först skulle bäddas. Är det nån som försökt bädda med en kisse som hjälp? Det är en mycket smidig och enkel manöver.

20130411-120251.jpg

Annonser

»

  1. Jo tack, bädda med en kisse 🙂
    Nu är mina lite äldre så de leker inte så mycket men det var rätt svårt när de var mindre och skulle dra lakanet och rulla runt och gömma sig under osv, när man skulle bädda.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s