Onsdagsmätt

Standard

Idag mest njuter jag av livet. Det händer inget speciellt egentligen, men jag mår rätt bra. Jag sitter vid datorn och surfar lite nätshopping, strötittar på aftonbladet och däremellan gör de där administrativa sakerna som jag behöver få gjort. Jag känner mig härligt dekadent/rebelliskt ineffektiv samtidigt som jag åstadkommer precis det jag behöver göra idag. Rösten blir bättre dag för dag, kanske oxå för att jag mest håller tyst för mig själv bakom min stängda kontorsdörr?

Hjärnan är fortfarande påskruvad baklänges, så jag fattar genomtänkta och kloka beslut som dock tar vääääldigt lång tid att nå. Jag har bett tom bett mina kollegor om granskningshjälp vid ett par tillfällen, bara för säkerhets skull 😛

Idag berättade jag för en kollega som känner både mig och snälla mannen att vi numera officially är ett par och fick svaret OH MY GOD THAT’S FANTASTIC!!! Det kom så spontant och från tårna att det helt klart värmer hjärtat.

Det som oxå värmer det här hjärtat är att få shoppa!! Jag är ju helt inne på teorin att shoppingterapi har sin absoluta plats i historieboken som accepterad behandlingsmetod för allt från tristess till dåligt humör eller hormoner. Häromdan led jag av svår tristess och tog mig ut (på lunchen då) på en hemsida som heter beautyplanet.se. De har en del ECO-märkta produkter som jag kände för att prova. Jag plockade hem ett shampo och en bodylotion och guuud vad de var sköna!! Krämen ska innehålla ”nordisk nypon” och luktar nånstans mittemellan kaktus och gurka till en början, men efter ett tag är den helt doftlös – lämnar dock efter sig ett gyllene skimmer som glittrar lite diskret i solen. Och ni känner väl mig? Allt som glittrar är bra. Jag tyckte såpass bra om grejerna att jag hoppade tillbaka in nu och beställde hem deras ansiktstvätt/-kräm, min nuvarande håller ju på att gå hädan… Märket heter Mádara. Av det jättelilla jag sett av dem hittills så kan jag varmt rekommendera!

Ikväll ska jag fika med söta kusin, sen ska jag hem och sova. Själv. Snälla mannen behövde hem till sin lägenhet ikväll, jälla ohyfs!! Tycker han kunde strunta i den, låta postlådan svämma över, blommorna självdö och dammråttorna överta hemmet på det allra mest militanta vis. Men men. Så vad ska jag göra ikväll? Egentligen borde jag städa, men jag tänker fortsätta skylla på förkylningen och istället krypa ner i ett varmt bad med en bok.

Bra så ❤

»

    • Tack tack!! Efter fullgjord mysfika inhandlades väldoftande badboll från lush – men det blir inte mkt till bad ikväll… Sitter oplanerat på vagnen ut till snälla mannen. Han har fått min förkylning och behöver allt en kram!!

      Det blir nog föräldrarnas soffa ikväll…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s