Skitbra dag – och lite besviken…

Standard

Ja det är verkligen full rulle nu… Lunch äter jag om jag hinner, eftermiddagsfika kan jag glömma och middag blir lätt vid sju-åtta. Inte optimalt för lilla magen! Eller för mitt humör *hrm* Jag får inte riktigt i mig vad jag behöver så orken blir lite därefter. Men jag sa till en av mina kunder idag att när du jobbar med mig får du alltid professionell, men inte alltid seriös. Vi skrattar jämt, både med kunderna och i korridoren, och det är verkligen räddningen!! Även om nivån ibland blir lite väl låg 😛

Ikväll var det motionsgenomgång på itrim och ärligt talat funderar jag på att försöka lösa kontraktet. För fy FAN vad dåliga de är… jag har hittills inte sett en enda ”vuxen”. De är alla max 25 och kan inte presentera sin produkt, kan inte tillräckligt OM sin produkt och har allmänt dålig koll. Det känns som att de fått ett manus och bristfälligt lärt sig upprepa det. Blääääää vad jag inte har tålamod!!! Det vill fan inte jag betala 500 i månaden för…

Jag har gått ner 2 kg på två veckor. Inget revolutionerande men jag är jättenöjd! Framförallt med tanke på att mathållningen varit lite kaos senaste veckan, middag igår blev två glas vin… Lite spontan AW som hjälpte humöret nåt enormt även om det inte gjorde mycket för orken. Kom i säng alldeles för sent! Målet är fö fem kilo till, tror jag. Skulle gärna gå ner sju men jag tror faktiskt fem räcker jättebra!

Nåja. Hemma nu, i oanvända träningskläder. Intron gick från 19 till 19:45. Och de stänger 20. Jag tyckte faktiskt inte det var lönt att göra nåt på den tiden. Morr. Dubbelmorr.

»

 1. Hmm… de verkar ju inte vilja nåt annat än att ta folks pengar?
  Men ett kilo i veckan är ju som jag förstår en sund viktnedgång så om du fortsätter som du gjort kan du ju säga upp avtalet och köra själv 🙂 Det fixar du absolut!
  Hoppas du får en underbar dag och att du hinner äta lunch ordentligt i lugn och ro!

  Gilla

  • Tack söta du! Jag kämpar på – och hann tom sitta ner och äta en riktig lunch idag…

   Maj godkända anledningar till att bryta är arbetslöshet (går att lösa) och graviditet (återstår att se). Så på nåt sätt kommer jag ut… Men blir det inte bättre kommer jag maila VD och fråga om han står för en sån undermålig produkt!

   Ååååhimorronärefreeeedaaaaa!!!

   Gilla

 2. 500 i månaden är mycket att betala för något som känns på det viset. Tråkigt att de verkar så orutinerade – både för dig och för dem själva. För samma pengar kan du få årskort på ett bra träningsställe med kunniga och erfarna instruktörer.
  Å andra sidan – tjoho för 2 kg på 2 veckor 🙂 Bra jobbat, kära du!

  Gilla

 3. Fy för männsikor som säljer en produkt och som sedan bara läser innantill utan att varken kunna eller känna för det dom säger. Då kan man ju lika bra läsa själv. Klaga på det men var gald för din viktminskning 🙂 och jag blir avundsjuk på den.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s