Men hej hopp vad tiden går… och lite resultat.

Standard

Men halllååååååååååå! Hur mår ni? Shit, tiden springer ifrån mig. Jag har varit för upptagen med att springa som en skållad råtta på jobbet, med att ha en fantastisk helg, med första förkylningen på tre evigheter och slutligen med att ha min första träff på mitt valda gåneriviktplejs.

Så vart börjar jag? Det här kan nog bli långt. Tror jag.

Jobb. Ja jävlar vad jag har mycket nu. Jag har börjat samla övertidstimmar nu… Det är fruktansvärt intensivt!! Men oxå väldigt, väldigt roligt. Jag får lära mig nytt varje dag. Men samtidigt gör det att tiden försvinner. När jag kommer hem orkar jag inte ringa vänner, jag orkar inte skriva blogg (även om jag läser andras – på telefonen) och jag orkar inte ens lyfta luren och prata med min familj. På arbetstid fortsätter vi att skratta och flamsa och jobba väldigt, väldigt mycket.

Jag pratade idag med min chef och berättade att jag så smått börjar titta på arbetsmarknaden – och att jag hoppas att de har förståelse för om jag skulle droppa av mitt under uppdraget. Jag får svaret att självklart ska du tänka på dig själv först och vi håller på att se om det finns möjlighet att förlänga till sista september. Alltså, jäklar vilken lättnad. Att det togs emot så väl! Jag har varit livrädd för att det skulle ses som att jag sviker dem när de faktiskt tagit in mig igen.

Helgen?

Ååååh. Säger bara det. ÅÅÅÅÅHHHH!! Åkte upp till huvudstaden och började det hela med att träffa fina J. Fikade lunch på Kulturhuset och det var jättebra mat och framförallt, gott sällskap. Vi ses ju inte så ofta direkt eftersom vi bor en bit ifrån varandra så det är fantastiskt roligt att få häcka en stund och utbyta klokheter om livet.

Sen bar det av utåt till käraste vännerna. Under ett och ett halvt dygns tid blev jag så bortskämd som en vuxen människa kan bli!! Jag matades med mat som ni bara kan drömma om vegan-style! Hembakt bröd, hemgjorda tofuröror, hemkryddat brännvin och självklart nymalet kaffe. Vi satt uppe till tre på morgonen och drack vin, pratade, skrattade och till och med grät. Ja, det var ju jag då. Lipsillen 😀 Vi fnissade så jag fick ont i magen.

Ännu mer ont i magen fick jag när eländiga T lurade iväg mig till gymmet. Det var verkligen kul att träna igen, men det märks samtidigt att det var ett tag sedan. Tjena, det gjorde allt lite ont! Framförallt efter… hrm…

På söndagen började halsen svida lite, på måndag sved det lite till. Efter två dagar fyllda med möten vaknade jag idag och lät mest som en pubertal kråka. Kollegorna sa alla men OJ vad du låter – och tog två steg bakåt *fnissar* För det mesta har jag ändå mått bra idag, men nu framåt kvällningen känner jag mig lite ynkligare även om rösten är bättre. Det svider i ögonen och bihålorna börjar göra sig påminda.

Och slutligen… sista punkten på min introlista är ju första grupptillfället.

Och. Mja. Vad ska jag säga? Resultatmässigt är jag jättenöjd! Jag har gått ner 1.2 kilo på en vecka vilket ligger precis i paritet med det jag fått lära mig är en nyttig takt, plus att jag faktiskt inte ansträngt mig över hövan *ler lite skamset* Däremot är jag inte speciellt nöjd med genomgången. Ärligt talat. Om jag betalar 500+ i månaden för någons kunskap så vill jag ha kunskapen levererad av någon som TROR på det hen säger, som kan STÅ för det och som har tillräckligt med KUNSKAP om vad det faktiskt är de säljer. Tyvärr ägnade jag varje minut av genomgången åt att bli mer och mer skeptisk och tänka tanken hoppas jag blir gravid snart så jag kan bryta kontraktet – för två år med den här skiten och jag blir tokig.

Väl hemma i soffan sitter jag med datorn i knät för första gången på en evighet och känner en lättnad åt att få kramas lite med min blogg igen. Jag har saknat den! Och jag har saknat er ❤

Ta hand om er!
kram
snorfian

PS. Jag har varit så rörig att jag missade mitt tusende inlägg. Det här är nummer 1002. Kan ni fatta, helt otroligt…

»

 1. Jag fnissar gott åt att du så snabbt gick från ”kära vännerna” till ”eländiga T” 😉
  Grattis till viktnedgången och hoppas innerligt att vi får klema bort dig snart igen.

  Gilla

  • *fnissar*

   Du får trösta dig med att man kan både vara kär och eländig 😀

   Tack söta!! Det hoppas även jag ❤ Jag hoppas att jag får ordning på mitt stök snart så att jag kan bjuda hem er till mig!!

   kram

   Gilla

 2. Vilken rush! Härligt med magont för att man skrattar så mycket, mindre härligt med ”eländiga T” som pinar dig haha! Men det är nånting jag saknar faktiskt, att gymma som jag gjorde tidigare. Jag insåg den hårda vägen att det inte funkar längre när jag kollapsade efter bara 15 minuter och sen fick ligga på gymgolvet en halvtimme för att kunna ta mig upp. I vissa lägen hatar jag min sjukdom.

  Håller tummarna för dig i alla avseenden! Jobb, träning, graviditet och tja, håller helt enkelt tummarna för att 2013 blir ett riktigt ”glass-å-pannkake”-år! 😆

  Gilla

  • Tack söta du!!

   Jag förstår att du kan vara bitter på din sjukdom ibland… Förvisso är det längesen jag hade lust att träna, men det var faktiskt riktigt roligt!! Men mycket där påverkas ju av sällskapet tycker jag..

   Hoppas på ett bra ’13 åt oss båda!!!!

   Gilla

 3. Låter som en härlig helg! trist med förkylning, krya på dig! kan du inte avbryta kursen på itrim då om du inte är nöjd? (de måste väl innefattas av en ångra- period som allt annat, man köper) Tänker att du i så fall kan byta till nått annat som du gillar och trivs med! Det är ju mycket pengar att lägga på nått som man inte trivs med/eller är missnöjd med…. kolla på kontraktet 😉
  grattis till viktminskninge, bra jobbat! (och du hade inte ansträngt dig?!) kram!

  Gilla

  • Tack!! Jag är jättenöjd!!

   Mja det där kontraktet… Jag ska läsa igenom det ordentligt så får jag se vad som står. En ok anledning att bryta är t ex graviditet – så där är ytterligare en anledning att drömma om plus 😛

   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s