Nämen gomorron!!!

Standard

Tänk det blev en dag idag oxå!

Sov som ett barn på föräldrarnas soffa inatt igen. På andra sidan soffbordet i låg mormor i sin soffa och sussade – åtminstone tills katten började låtsas att hon var E6.an och vandra fram och tillbaka. Fraaam och tillbaka. *fnissar* Mormor påstår att hon i samma veva hörde mig snarka, men det tror inte jag på. Var säkert blåsigt ute eller nåt *hrm*… 😛

Pappa och jag tog ju vår utlovade tur imorse, en snabbrunda till Nordstan som snabbt fylldes med människor. När vi bytte tofflorna mot en storlek större berättade expediten lite smått uppgivet att idag är årets värsta dag. Nästa  expedit fyllde på med att hon försökt ta sig till sin arbetsplats här på morgonen, men hade inte lyckats ta sig fram. Var knôkat med folk som stod i vägen och köade för att komma in!!! En tur till Elgiganten för att titta på hörlurar till mig, men sen gav vi upp, det var folk överallt… vi tog en kopp kaffe och delade på en liten kaka. Pratade lite.

Väl hemma i  min soffa igen inser jag att klockan inte ens är lunch! Jag har en hel eftermiddag på mig att bara häcka i soffan, i MIN soffa, i mysbyxor och filt. Jag ska njuta ut varje minut så mycket som det är fysiskt möjligt! Jag ska ligga raklång och bara titta på film 🙂 Imorgon är det jobb, men inget betungande.

Ser faktiskt fram emot det!

»

 1. Oj, var det så mycket folk! Jag som nyss skickat in svärföräldrarna till Norskan med orden; ”Nä, i dag är det nog inte så mycket folk, de flesta var nog ute i går för att hitta godbitarna på rean.” Hmm, får se vad de säger när de kommer hem hit igen…

  Kram och god fortsättning!

  Gilla

  • Detsamma vännen! Jag blev så himla förvånad när jag hörde mitt namn, kopplade först inte alls… 😀

   Det blev en lånärmad t-shirt från desigual. Jag iddes förstås inte prova den – har fortfarande inte gjort faktisk – så jag vet inte om den passar… Själva då?

   krm!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s