Klappar i handen och klappar på kind

Standard

Ååååhhh… vart börjar jag? Hur sammanfattar man ett par dars ren njutning, ren återhämtning? Tja. Mat är ett bra ställe att börja på. God mat. Kramar. Många kramar. Diskussioner av mer eller mindre intensiva och djuplodande slag. Vi har inte varit överens hela tiden, men som den familj vi är så glömmer vi irritationen fort och börjar prata om något annat. För åsikterna går helt klart isär emellanåt *ler*

Klappar på kind som mys och tröst – och sen klappar i hand. Det är en sån glädje att få flanera runt och välja ut det som verkligen känns RÄTT att ge till en viss individ. Det som jag tror ska göra någon riktigt glad! Att sen få ta emot något som någon med samma eftertänksamhet valt till mig är helt enkelt ljuvligt. Och mina kära vet precis vad som gör mig glad…

Gårdagens julaftonsmys följdes upp med juldagsmys. Så nu sitter vi här hemma och suger på en kopp eftermyste: mamma, pappa, mormor och jag. Gott. Imorgon ska pappa och jag ge oss in i reastöket, vi måste byta ett par storlekar. Jag längtar inte direkt efter det… Men det ska bli mysigt med en liten utflykt pappa och jag. (Det känns som om det går inflation i ordet ”mys” i det här stycket, men det är ändå bästaste ordet i sammanhanget. Mys, mys och mys.) Hoppas ni haft det lika fantastiskt!!!

20121225-224650.jpg

»

 1. Låter MYSigt!:-) God forsättning! Här är högarna med prinsessgrejer och allsköns spel och pysselgrejer STORA.. Men nöjda barn och en rätt tillfreds förälder finnes med!

  Gilla

  • God fortsättning du oxå!! Ja precis, myyyysigt 😀

   Åååh lycka på en pinne är högar… Glada barn ger ju förhoppningsvis en glada(re) förälder, vad mer kan man begära en dag som denna?

   Krama om er!!!

   Gilla

 2. Vad härligt med så mycket mys tycker jag! Och det låter bra med de olika klapparna, tycker att det är toppen så länge man ger med omtanke om vad som personen faktiskt skulle uppskatta och inte bara ger för att ge.

  Och vad mysigt med en tur med pappa på stan, fick riktig pappalängtan när jag läste om det…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s