Julmys i trollskogen :)

Standard

Jag överlevde med nöd och näppe turen till innerstan och (näst)sista julklappsrycket. Helsicke vad folk!! Men det gick att kryssa runt i lugn och ro. Jag hann tom med en liten pratstund med en faktum-säljare. Vi bytte funderingar om Stockholm kontra Göteborg eller Berlin som bra boende. Men vi kom nog fram till att Göteborg är bäst trots allt I’ve got to have my smoked herring for breakfast.

Vill slå ett slag för Faktum. Om ni stöter på dem – köp! Tidningen stödjer stadens hemlösa, det kostar 50 kr att köpa och hälften går direkt till säljaren.

Efter det blev det iaf räcer hem till mor och far för samlad trupp till trollskogen och lite julmys!! Glöggdrickande, rödkålskok… kanske lite godis??

Det är fantastiskt skönt att vara här och slappna av med min familj. Tack vare syrran har jag sen några år faktiskt en storebror – och familjen har vuxit successivt.

Jag är lite trött förstås, den gamla tröttheten kommer väl sitta i ett tag och sen har jag tjänat in lite nytt minus på energikontot. Men jag mår definitivt bättre nu!!

Avslutar med en bild på sötaste minisens bidrag till årets julgran. Han är på helt rätt spår tycker jag – allt bling är bra!!!

20121222-151603.jpg

»

  • Visst är det ljuvligt? Det är så många kulor på ett ställe att hela grenen har kollapsat ner i mattan *ASG* Men det är jättefint!

   Hemma har jag inget julpynt över huvud taget faktiskt, i mitt katastrofområde fanns det ingen lust att hala fram nåt. Har ju inte ens gardinstänger – så julgardiner var det inte att tala om t ex…

   Ha det greit nu!
   kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s