Endast JVJK är vaken…

Standard

Idag var en bra dag, med massor av prat, skratt och mat. Och nu är jag så trött så trött… Klockan ligger på fel sida om halv två på natten och jag är äntligen nedkrupen i sängen efter en riktigt bra dag!

I förmiddags fika med mina fina, den här gången hade vi ett par extra tillskott i gänget. Roligt!! Som vanligt skrattades det en hel massa.

Lagom tills det började dra ihop sig till hemgång var jag så trött att jag knappt kunde hålla mig vaken på vagnen till föräldrarna. Skulle hämta budbilen – ska ju buda en hög med skräp till tippen imorgon 😛

Eftersom jag skulle få finfrämmat tog jag mig sen för att plocka/damma/skura här hemma. F*n vet när jag gjorde det sist… Vid det laget jag landade i soffan var jag inte direkt piggare, men väldigt nöjd!!

Fina vännen och jag gjorde varm macka aka hemgjord pizza till middag och kollade på ett gäng artister som tolkade Magnus Uggla. Darin imponerar verkligen, men vem tusan är egentligen kycklingen Sylvia Vrethammar?

Eftersom vi var läskigt mätta blev det en promenad runt kvarteren här, och gode tid vad skönt det var!!!

Några timmars prat, skratt, allvar, film och morötter med god dip senare så är hon tryggt nedbäddad i soffan och sover säkert som en Gud. Jag för min del är vaken och browsar bloggar, FL och tidningar. Kanske skulle jag sova?

Imorgon blir det ju bärasläpaslänga. Det kommer bli en enorm befrielse att bli av med åtminstone en del av skräpet… Tänk om det varit lika lätt att dumpa lite mentalt bagage? Storstädning bland känslorna?

I lurarna går just nu, ironiskt nog, Everybody Hurts med REM. Är det någon som vill påminna mig om något kanske?

Nåja. Sov gott med er!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s