En dag med mycket känslor. Och socker.

Standard

Den korta varianten är att det verkar som om jag har fått ett 7, ev 9, månaders vik på min gamla arbetsplats!! Den som jag älskade så himlans mycket!

Med min nybrända själ i åtanke tänker jag inte tro på det förrän papprena är underskrivna och klara, och min rumpa är fastlimmad på kontorsstolen.

Men tänk.

Jag är glad. Stissig, och glad.

För att fira att det var torsdag, generellt, och möjliga möjligheter så var jag iväg och fikade först med inkommande finfrämmat på snabbvisit i stan!, och sen med kära B. Det blev en sockeröverdos av stora mått, som lämnade mig lätt illamående och skakig i knäna 😆

När jag kom hem försökte jag lugna min oroliga mage med en tallrik linssoppa med kokosmjölk och ingefära – det var nämligen vad som fanns i matpaketet jag plockade ur frysen. Och det funkade riktigt bra! Åtminstone ända tills jag knölade i mig en hög med malteserbollar.

Shit. Sen dess mår jag som jag förtjänar…

Tror jag ska gå och lägga mig snart. Jag har en superstark känsla av att jag har glömt något inför morgondagen; att jag har missat att jag bokat dejt med nån, eller att jag lovat göra något.

Jag hoppas att vederbörande hör av sig i så fall.

»

  1. Vad bra. Jag är så glad för din skull. Jag förstår att du är försiktig och tror inte på det förrän allt är underskrivet och du är på arbetsplatsen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s