”No news is good news” f@n heller…

Standard

Sitter i bilen på terminalområdet med darrande hjärta och likaså darrande knän. Söta pappa ringde och jag fick gråta en skvätt. Jag är så rädd nu.

Det är en timma tills båten går. Tänk om de ringer nu??

Såvitt jag vet har kliniken stängt vid den här tiden – vilket jag antar betyder att även labbet stängt… Så det är bara att slänga sig in och försöka ha förtröstan.

Skitenkelt.

Det är såna här dar jag tänker på orättvisan i att tvingas utomlands. Att hoppa på bussen till Carlanderska tar mig en halvtimma och kostar inget extra eftersom jag ändå har månadskort. Och framförallt. Om det skiter sig kan jag hoppa av nästa hållplats och vända hem igen.

Båten kostade hälften av vad jag räknat med och boendet är billigt. Men jag oavsett vad som händer imorgon kommer jag vara 20 mil bil + 3:15 h med båt hemifrån. I ett annat land.

»

 1. Tänker på dig! Vet hur du känner dig! Förra gången jag var i Finland för att göra FET fick jag kvällen innan besked om att endast ett embryo hade överlevt upptiningen och att hade tappat celler. Hade ingen möjlighet att ställa frågor för jag såg meddeladet efter att kliniken stängt och mitt flyg gick innan det öppnade. Kände mig så ensam och lessen och så orättvist att just jag skulle behöva ge mig utomlands, resa långt, främmande språk, hotell. Som ett utanförskap att inte få göra samma behandling i Sverige.

  Jag hoppas innerligt att ditt embryo delar sig väl, att det blir insättning imorgon och fastnar ordentligt!

  Massa tankar till dig ikväll och massa tumhållning!

  Kram

  Gilla

 2. Jepp – jag har bestämt det – i morgon ska du bli gravid och jag ska ta mig ett litet snack med Gud om att han kan ha den vänligheten att få låta dig vara gravid i nio månader till sedan med. 😉 Tänker på dig!

  Varma kramar!

  Gilla

 3. Önskar jag kunde åkt med dig och hållt handen. även om det inte gör någon skillnad egentligen så är det inte kul att vara själv när man är liten och ledsen. Hoppas, hoppas, hoppas

  Gilla

 4. Jag önskar att jag hade kunnat vara med dig! Men du är inte ensam, bara fysiskt. Vi är många som håller på dig och tänker på dig nu. Lovar.
  Nu hoppas jag MASSOR.

  KRAM

  Gilla

 5. Tänker på dig och håller tummarna för att det ser bra ut imorgon och att insättningen går bra! Tänk om vi bara kunde veta när det kommer att funka, då hade väntan och kampen varit lättare… Kram! PS. Att jag inte tänkte på att fråga om du ville ha resesällskap, jag är ju ledig och bara är. Även om lilla H röjer runt som en dåre.

  Gilla

 6. Känner samma som de andra, önskar jag kunnat följa med dig så att du inte behövde vara ensam mitt i allt. Önskar så innerligt att embryot delar sig och mår bra där i labbet, redo att flytta in hos dig och sätta bo.
  Stor kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s