När man hoppar ur skinnet…

Standard

Min granne tyckte tydligen att det var läge att borra lite i väggen… Och herreJ*VLAR vad det ljudet bär igenom hit!!! Det är såpass att jag undrar om svåger lämnade sina hörlurar här sist. Känner mig anfallen av ljud. Och när de började? Ja tjena, hjärtattack nästa.

Jag är så trött idag! Frukostfika m syster, sen utflykt t Frölunda torg med henne och mamma. Buss hem vid tretiden – sen dess i en hopsjunken hög framför tvn. Orken är väl inte helt på banan.

But I’m truly awake now!! Och tur är väl det. Sockerkakan med massa goa blåbär i steker långsamt i ugnen… mmmmm

Jag fick ett ryck nämligen. Mamma har påmint mig om det där med skapandeterapi. I fredags blev det bröd, så idag fick jag leta lite i förråden för att se vad jag kunde åstadkomma. Lite hopkok är det allt, men det luktar ljuvligt!!!

Så ikväll blir det (delvis) ”skapad” middag; ostmacka, kaffe, soyayoghurt m vaniljsmak – och till sist sockerkaka.

En helt ok måndagsmiddag!!!

Edit; det är synd att man inte kan fota en doft… Min kaka blev i ärlighets namn en skönhetsmiss snarare än en Skönhets Miss 😆 jag hittade ingen sticka att kolla den med, så jag fick gissa lite. Tydligen gissade jag lite fel, för den kollapsade visst lite. Men smaken var en riktig lyckoträff!! Mmmmm

20121015-193119.jpg

»

  1. Vad gott det ser ut! Brukar bli mkt lyckat med när i sockerkaka! Jag brukar göra muffins (sockerkaka) med hallon i 🙂 Man kan ju om man vill ha lite vaniljglass till, sockerkaka med vaniljglass är en riktigt bra kombo! 😉 kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s