Skriva något kanske?

Standard

Tittar i bloggen och inser att jag inte skrivit nåt på flera dagar!! Men hjälp vad hände?? Vart tog tiden vägen??

Jag har varvat glada och ledsna stunder med trötta och inte så trötta stunder.

Jag har fått gravidbesked – och mf-besked; och båda svider lika mycket. Jag vill ju inte bli ensam kvar – men ärligt talat vore det väl bättre att få minus på stickan än att luras på plusset?? Nu väntar jag dessutom på barnbeskeden… Jag har åtminstone tre bebisar som bör se dagens ljus inom kort! Varav en är lilla pumpan, som åtminstone jag väntar spänt på!

Jag har fikat MASSOR känns det som 😀 Med en ekonomi som är som den är, så är jag liiite handikappad på fikafronten – så tack vare goda vänner så har jag fått både mat och kaffe och supersköna promenader ute på stan!! Promenader har jag f ö även gett mig själv, igår blev det 1,5 timma runt området där jag bor *stolt*

Jag har oxå rensat bland lådorna och packat upp fyra lådor med vinter-/fin-/jobbkläder, en låda med vinter-/höstskor. Som jag iofs inte har någonstans att göra av… Men det känns skönt att få lite styrsel på vad jag har i huset! Nästa projekt är att fixa hem typ en Billy bokhylla eller två så att jag kan börja packa upp och i ordning alla mina böcker. I så fall försvinner ju ytterligare typ fem lådor. För ja, jag har jävligt mycket böcker! Och då har jag ändå gått hårt åt inventarierna för att rensa ut de fyra fem kassarna med böcker som står i källaren och väntar på transport till stadsmissionen eller nåt.

Just i skrivande stund tittar jag på sommarkrysset där Agnes visar upp sin USA-inspirerade look… jag menar, det märks att hon försöker slå däröver. Hon ser ut som en kopia av Beyonce!! Och jag slappar med gott samvete i soffan. Föräldrarna blev bjudna på budgetmiddag – kikärtssoppa – och hjälpte i gengäld till att bära ner min stora kista till källaren. Med lite rensningshjälp kvar så börjar faktiskt lilla rummet se ut som ett RUM och inte ett bombnedslag. Fint, va?!

Eftersom jag fortfarande dras med huvudvärk och allmänna infektionsindikationer som inte leder någonstans, så gick jag på en god väns rekommendation till farbror doktorn. Hon påminde om att min operation inte är så långt bort nu – hjälp!! jag trodde den var typ nästa vecka igen, men det är ju nu på torsdag redan… – och det vore väl fasligt dumt om de ställde in pga sjukdom. Men med mitt livs mest effektiva vårdcentralsbesök så avverkades både blodprovstagande och läkarsamtal på under en halvtimma. Det fanns inget som påvisade en infektion, vad han kunde se, och det bör inte påverka op.en. Så vad det än är så är det bara att vänta ut.

Lite spontant är det Ullaredsutflykt bokad imorgon! Yay! Jag sa till min blivande chaufför att jag är pank, pank, pank. Jag följer hemskt gärna med och tittar på, men jag kan inte bidra till bensinpengar och har inga pengar att shoppa för heller. Men jag fick följa med ändå *fnissar* Vi packar matlåda istf att köpa mat där och får iaf en trevlig utflykt! Vid hemkomst sen blir det kattvakteri över natten.

Tur! För jag har slut på toapapper 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s