Skallebank och mysmiddag

Standard

Oj, fredagkväll och veckan försvann!! Det var väl förvisso vad jag ville att den skulle göra men jag blir ändå förvånad över hur fort det i slutändan gick… Kanske därför jag har sån huvudvärk idag? Fartvinden???

Jag kom hem till föräldrarna en liten bit efter midnatt igår, jag hade planerat att byta bil lite snabbt och köra hem. Men soffan såg ju så väääldigt inbjudande ut, så när det kom till kritan var det lättare att bara välta ner raklång istället för att ge mig ut igen.

Vaknade med en huvud som bultade med en intensitet som en trumorkester skulle varit avundsjuka på. Skarp, intensiv och väldigt väldigt envis. Dagens utfärd tog mig trots skallebanken till FC. Jag har ju inte träffat henne på ett litet tag och iom att föräldrarna hennes var på väg så ville jag dit innan hon åkte! I teorin skulle jag hjälpa henne att packa ihop lite av det som skulle med. Men i praktiken så vandrade jag in och såg nog mest grå ut, för att sen landa i en fåtölj där munnen nog var det enda som rörde sig. Ett par alvedon senare hade det skarpa lagt sig till en matt, dov hjälm runt skallen. (Egentligen skulle jag gått på bio ikväll, men jag fick ställa in. Aj, aj och aj. Nämnde jag AJ? Usch.) Men det var skönt att få se FC och att hon ändå mår förhållandevis bra, åtminstone just där just då. För hua vad hon varit risig 😦

Kvällen blev sen middag hos föräldrarna. Med en timma i ryggläge som förrätt. Och lite skratt; knasiga katten som skriker sig hes av längtan om man så mycket som har tittat på köttdisken i affären klättrade över dagens middag (en bit oxfilé) för att komma åt flaskan med gammeldansk. Det fanns ju ett par droppar på flaskhalsen… Sen satt han där och slickade för glatta livet innan vi hann rädda flaskan.

Gammeldansk. Ärligt talat. Det som ÄR så äckligt!!

Men middagen var god, och följdes av en promenad bort till glasserian. Mmmmm….

Huvudvärken frodas dock fortfarande, så jag är rätt glad att dagen ändå har gett sig. För nu är det sovatajm och förhoppningsvis fortsätter värken att sova när jag så småningom vaknat!

Imorgon ska jag hänga in tvätt. Ni kan inte ana hur mycket man kan samla på sig i tvättkorgarna på 3 månader… Det fanns många överraskningar där! Jasåjahaa den hade jag ju!! *fnissar*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s