Miserabel natt

Standard

Uuuääääähhhh!!!!

Tusan heller att jag kunde somna inatt, båda handlederna värkte och ilade och John Blund höll sig på (o)behörigt avstånd. Han insåg väl att han skulle få stryk om han närmade sig…

Efter ett par timmars fruktlöst snurrande i jakten på en bekväm ställning som lindrade värken i armarna så gav jag upp. Tittade på någon deckare på tv, drack en kopp te och tryckte i mig en värktablett och en kesella. Runt halv tre återgick jag till horisontalläget och höll tummarna. Somnade faktiskt.

Idag är jag återigen barnvakt, och en sån här dag är jag tacksam över datorns och tvns bidrag till mänskligheten. För jag orkar inte riktigt… Barnvakten Ena barnet är på småpissigt humör, men mellan hot/mutor/lugn diskussion så har jag petat i alla barnen lunch, avvärjt två eller tre utbrott och en humörexplosion. Phew! Nu är alla katastrofer avvärjda (för ögonblicket) och Nintendo har tagit över som ansvarig vuxen.

Nu ska jag ställa matochsovklockan och dricka mitt kaffe.

»

  1. Skönt att det verkar gå åt rätt håll, som du skrev i förra inlägget, men fy tusan för sömnlösa nätter.

    Själv har jag upptäckt att det fanns två extra säsonger av Futurama jag helt missat som jag nu ser två per kväll, så är du serienörd som jag så kan det rekommenderas.

    Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s