Bara att suga åt sig!

Standard

Två trasiga 50+ hemlösa alkisar som ölade på hållplatsen meddelade precis allvarligt att jag skulle tacka mina föräldrar varje dag så hemskt mycket för att jag är snygg (och max 27)…

De skakade hövligt hand, presenterade sig och sjöng Harry Belafonte för mig 😀

Spårvagnen kom, jag hoppade på och de satt kvar. Jag ska finfika med kusinen och det ser jag fram emot!

Dagen har annars tillbringats med lyckliga familjen – vad sägs om jordgubbar på solig altan?? Jag smälter långsamt ihop till en blöt pöl, men det är svårt att klaga när min gula kompis äntligen väljer att visa upp sin fulla glans!!

Åh, glad idag!!!

»

  1. Ja, alltså ok att de var fulla och allt, men säger man inte att det är barn och fyllon som man får höra sanningen av?! Så du kanske ska låta bli att sola på rummet på semestern och lyssna på fyllona som säger att du är skitsnygg och att du är jävligt välbehållen – ok?! För det tycker vi andra oxå! Och Vetenskapens Världs intelligenstest sa att jag var ap-smart så jag kan ju lixom inte heller ha fel eller hur?! (att sen alla andra som gör testet får samma resultat behöver vi inte prata så högt om ;-))

    Gilla

  2. Härlig kommentar! 😉 Sen e man aldrig så gammal än man känner sig :0 Jag kallar det ”mental ålder” och då är jag 25! 😉 Sträck på dig å va stolt över dig och njut av sommaren! 🙂 Kram

    Gilla

  3. Instämmer i ovanstående kommentarer! Du ÄR snygg och även om det är möjligt att du själv skulle känna dig snyggare om du vägde 10 kilo mindre så är det inte nödvändigtvis någon universell sanning :). Njut du av din semester, finns ingen anledning att gömma sig på ett hotellrum!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s