Flyga, flög, leksaksflygplan

Standard

0630 kom taxin imorse. Urk! Efter någon halvtimma kom vi upp till Landvetter och flygplanet som någon snott från en lekstuga. Jag tog en bild på det, och hade jag lyckats få en bättre vinkel skulle ni sett att planet var ungefär lika stort som tankbilen… Ett yttepytte propellerplan där frukosten leveraras ståendes i en korg på ett av sätena. Man får alltså hämta den själv så snart planet lyft. Eller hämta och hämta? Pfft. Bara sträcka ut armen och plocka.

Jag hade ju hört så många skräckhistorier om det där jäkla planet som hemskt gärna leker studsboll i vindarna. Men uppresan kändes som mest som en busstur på en grusväg 😉 En timma senare landade vi i den regniga världsmetropolen som vi skulle tillbringa dagen i.

Egentligen ville jag redan där skicka in min bild på planet med texten ”jag överlevde!” Men jag insåg att vi skulle hem oxå. Ville ju inte säga för mycket *fnissar*. Men faktum är att hemresan gick precis lika smidigt! Lycka!

Efter en heldag i en konferensstol var det jätte, jätteskönt att få en liten promenad upp till lokala matbutiken för middagsinköp. Det blev taco! Inte riktigt den klassiska varianten dock – fyllde på med babyspenat, avocado och mozarellaost ovanpå köttfärsen. Gott! Men ändå inte. Urk, det blev en riktigt konstig matdag idag. Jag har knappt promenerat ett steg på de senaste två veckorna och det känns med en gång på både linning och själ. Blääää. Funderar på att fuska med måltidsersättningar till middag ett tag – det är enkelt och det är gott. Nyttigt? Mja. Men man blir smalare av det. Förhoppningsvis.

Just nu håller ena katten på att mörda sin säng. Hon är mycket modig som utmanar den farliga kudden! Den andra katten sjunger förtvivlade och mycket högljudda serenader för garderobsdörren som envisas med att förbli stängd. (som alltid, ska tilläggas)

Sen fick jag ett tips idag… jag får ju faktiskt (delar av) friskvårdspengen även som korttidsanställd och det kan jag faktiskt använda till en dietist! 😀

»

 1. Usch, det där planet ser ju inte så lite läskigt ut. Tycker att det är riktigt otäckt med sådana, även om risken för att störta säkert är lika oavsett storlek på planet.

  Skrattade för övrigt högt åt dina kattbekymmer. Sån hög igenkänningsfaktor. Här hemma hade vi länge vanan att ta en sista runda i lägenheten och kolla om det fanns småprylar framme innan läggdags. Då var det nämligen ofelbart att katten kom in med dem mitt i natten och skulle visa bytet/leka. Suck… Nu för tiden är dock katten utestängd från sovrummet. Känns taskigt, men välbehövligt om det ska bli någon sömn. Igår sov jag dock på soffan och då var det någon som skulle leka med min näsa…klockan fyra…hurra.

  Gilla

  • Jag kan väl säga att jag skakade lite i knäna på vägen till flyget 😉 Men jag tänker att det är så många som åkt den vägen och överlevet – så då kommer eländet inte störta den här gången heller 😀

   Haha jag hade gärna stängt ute kräken!! Men då hade han suttit hela natten och skrikit utanför dörren istället… envis katt det där! Gott att höra att jag inte är ensam om nattbekymrena iaf!!

   Gilla

 2. Waaaaoooww…
  Jag hade tokat loss i dagdrömmar á la John Dorian hela dagen!
  ”Mr. X, your plane is waiting to take you to rendevouz point Zulu.”
  Fasen, vill också bli runtflugen!

  Gilla

  • Åh du kan gärna få åka istället för mig nästa gång! Den går som spårvagnen fram och tillbaka två rundturer per dag…

   Men man kan lätt drömma sig bort! Framförallt när man sitter längst fram och ser ut genom fönstrerna i cockpit. Om man sträcker sig fram bara liiiite kan man dra piloten i örat 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s