Mys, mutter, fem. Just så!

Standard

Idag har jag varit på långfika!! Träffade ett gäng fantastiska och tålmodiga kvinnor, veteraner i fertilitetsturismens plåga. Mellan oss har vi nog gjort över 40 resor över sunden… Vi började med hallelujafrukost på Condeco – gott! – vilket höll oss sysselsatta under några timmars tid 😀 Det är skönt att få sitta med någon som gjort de där hundra resorna, någon som verkligen kan förstå vad det innebär att få minustecken framför fertiliteten och hoppet. Och landet Narnia har ju sina invånare.

Det sägs att trägen vinner, och vi fortsätter att kämpa. Efter att ha bubblat om lite allt möjligt – alltså inte bara om bebisresor – t ex flytt, vårväder, jobb och livet i allmänhet så känner jag mig sugen på att åka NUNUNU. Men det får ju bli SENSENSEN…

Vid det laget vi var färdigfikade och färdigpratade var det ju faktiskt lunchdax. Och vi kan ju inte gå genom livet utan att äta ordentligt och regelbundet? Då skäller ju Loba på mig… Så det fick bli byte av lokal till Franks Coffee vid korsvägen och bakpotatis med tonfiskröra. *lycksalig*

Väl hemma har jag börjat kolla upp det där med kanalpaket. Och boxer har just nu en kampanj; beställ nu och du får de första 12 månaderna för baaarraaa 129 kr i månaden. Därefter ordinarie pris. Jaha och vad är då ordinarie pris? letar letar letar letar. Jag är väl blind och korkad, men jag hittar det inte. Det står prisuppgifter precis överallt, men på andra saker än det jag letar efter. Ringer till support och frågar. Får en kille i luren som suckar och frågar vad det är jag vill ha hjälp med, och inte med klämkäcka tonen ”hur kan jag hjälpa dig” utan snarare med tonen ”du är ju dum”. Han läser nämligen för mig ”beställ nu och få de första… därefter till ordinarie pris 179 kronor”. I en sammanhängande mening. För ”det stod ju centrerat i bild”. Långt om länge inser jag att han läser på två helt olika ställen. Och visst, jag är korkad. Texten finns ju där; precis i mitten av bilden. Eller ja, kampantexten alltså. Andra halvan av hans mening ligger i minimal font, längst ner till höger under box 1, bild 2 och moj 3. Så vad är det du vill ha hjälp med? Najs.

Finns det verkligen bara comhem och boxer att välja på? Kan ni hjälpa mig?

Imorgon kommer taxin 05:29 igen.

Mera tåg 😛

»

 1. JA det här med Tv…

  Det beror ju på vad de har i det huset du ska flytta till.

  Det finns ju kabelTV och då är det oftast ComHem. Om de inte har kabel kan du inte välja comhem typ… men det kanman kolla på deras hemsida genom att skriva in sin adress och se vad de erbjuder… https://www.comhem.se/comhem/adresskontroll/-/476920/476920/-/index.html

  sedan finns det satellit tv – då ska du montera en parabol. typsikt inte superpopulärt att man sätter upp paraboler på balkongen (typ viasat)

  Det finns boxer som är MARKSÄND tv – dvs man ska ha en antenn – som på gamla goda tiden. En del flerfamiljshus har boxer och en vanlig antenn på taket… annars kan man ha en inomhusantenn som inte ska ta så stor plats.

  Man kan också ha IPTV – dvs tv från sitt bredband. Då beror det på vad för brednamdslösning som finns i huset – det ä rinte ovanligt (men absolut inte vanligt) att hus har fiber indraget. De flesta bredbandsleverantörer kan erbjuda IPTV – och då får man nog googla och se om just den levernatör man har har en bra iptv-tjänst eller ej… IPTV är en ganska ny tv-teknik….

  hrm jag är inte bara mamma jag jobbar in data/media också

  Gilla

 2. Vilken härlig dag, med fika, lunch och trevligt sällskap!

  Mindre trevligt med kundtjänst utan minsta servicekänsla… Vi har viasat men det är ju sånt parabolpaket, vet inte om de har alternativ utan.

  Gilla

 3. Bwahahaha, är du rädd för mig på riktigt eller försöker du ge mig ett nytt rykte? 😉

  Verkligen tråkigt med ohjälpsam kundservice. Ibland är det som att de sitter där för sin egen skull och absolut inte får bli störda av kunder…. Vi bor i ComHem-hus. tyvärr. Deras kundtjänst är inte heller den piggaste.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s