Mjahapp

Standard

Så var det till slut klart, alla bidrag sjungna. Som vanligt har det varit ett kärt besvär att förfasas, förfäras och förbluffas. Vissa deltagare hade inte råd med hela kläder, vissa hade inte råd med en stylist. Andra borde lagt lite mer pengar på sin röstcoach… sen har vi förstås de som borde stannat hemma helt och hållet. Förstås.

Kvällens omgång var ju milsvitt bättre än föregående veckans! Jag gillade verkligen Miskovski. Lottapotta och Christer var visserligen en udda blandning och lite tja, udda men skickliga! Till skillnad från Danny Saucedo som återigen sjöng falskt! Jamen herregud. Han KAN ju sjunga. Jag har ju hört honom!!! Så vad håller han på med? Näh inte så amazing, säger jag!

Häckar i soffan med laptopen på magen. Den värmer gott på min tjuriga insida. De senaste dagarnas halstökiga mathållning har gjort att tarmarna tycks ha vuxit ett par meter i färdriktningen – vilket förutom att det gör eländigt ont låter mig öva på gravidlööken. Typ fertilitetsutmanad till sjunde månaden från ett ögonblick till ett annat? Mycket attraktivt 😀  Lite undrar jag om inte mensen börjar annonsera sitt intåg oxå. Är på CD19 så det är inte helt ovanligt om kroppen börjar gnälla i förberedelse…

Tror jag ska titta lite på Die Another Day nu, men jag kommer inte bli långvarig. Ska göra lite kamomillte och lägga mig hyfsat tidigt. Imorgon ska jag träffa och fika med några andra göteborgska långförsökare. Ser jag fram emot!!

Ha en skön kväll nu 🙂
kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s