Öm, mätt, glad, nöjd

Standard

En sån dag! Och det har inte ens krävt rosa bubbel för att åstadkomma lyckodimman 😀

Inledde morgonen med massage – hon han knappt ens börja klämma på den där punkten innan jag började svära högt. Jaa, säger hon, det är i den här punkten som psykiska spänningar sätter sig. Och några sådana har jag ju knappast haft i det senaste? Hon vandrar vidare längs med ryggraden för att peka ut den andra motsvarande punkten – i ländryggen. Som i sin tur har en motsvarande punkt mitt på häcken (i brist på mer teknisk beskrivning). Och jävlariminlillalåda vad det gjorde ont! Jag tål rätt så mycket stryk men fick till slut be henne sluta. Det strålade ajajajajjj hela vägen ner i knät, jag blev lätt illamående av hur jag spände mig och händerna blev sådär iskalla att det bultade och pulserade kallt. Som om jag var utomhus i minus 15 grader och inte i ett tempererat rum. Men jag inser ju att ont = blir bättre av behandlingen. Mycket riktigt när hon  återvände till punkten efter att ha låtit det vila ett tag, så var det knappt ens ömt. Eller jo. Men jämförelsevis… 

När mina 45 minuter hade gått var jag sådär gott avslappnad, lätt mörbultad och sömnig. Raka spåret till frissan för en timmas omvårdnad. Tvättad, klippt, kammad, stylad och kaffad så mötte jag sen upp med fina P för lunch sen frukost och prommis runt stan.

Utflykten fortsatte via stans samlade kollektivtrafik till Frölunda torg för att hämta upp min lagade telefon. Whoppeeeee nu är den hemma igen!  Lycka är att kunna spela Chicken & Egg!! (intelligensfrämjande spel!) 

För att sen göra kvällen fulländad blev det middag med föräldrarna och syrran nere på puben. Världens lenaste créme bruleé avslutade en måltid som lämnade mig mätt, sömnig och väldigt belåten.

Hemma i soffan funderar jag på om jag ska dra nytta av dåsigheten och försöka somna tidigt, eller om jag ska stanna uppe så länge som möjligt och njuta av ett härligt mående… 

Svåra beslut!

ps. jag är öm som tusan på de där punkterna på ryggen… undrar om det blir blåmärken?

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s