Stabilitet

Standard

Jag beskriver mitt humör som lika stabilt som havsytan. Och  det stämmer ju rätt så väl.

Snudd på konstant huvudvärk. Lite sisådär med matlust. Svullen och tjurig, lätt illamående mage. Tårar som hänger i ögonvrån för det mesta, förutom de stunder där jag faktiskt lyckas förtränga dem. Som idag, en liten stund, när jag hängde på Frölunda Torg med min syster. Där vi f ö fick frågan om vi är tvillingar… du ser tydligen ovanligt ung och snygg ut idag storastsyster!! *fnissar*

Hemma nu från en utflykt i jobbsökardjungeln. Funderar på vad jag ska äta till lunch. Lunch, säger ni? Ja, jag åt frukost klockan 10. Nästa matintag borde väl bli lunch? Även om klockan är 18… Som tur är har jag en gourmetsoppa från felix i frysen. Enkelt, gott. Noll ansträngning att göra och noll ansträngning att äta. Som tur, oxå, är bakade jag bröd i måndags – yaaayyy äntligen!! – så jag kan göra en go macka till soppan.

Sen soffa. Tv. Lite wordfeud… håller på att få totalstryk av Loba, mamma, syrran och kompisen. Behöver nog lite chokladenergi för att komma ikapp!

Kanske underbara boken Väntrum som kom på posten igår? Hmmmm…. 

kram på er!

»

 1. Jag för också stryk av många på Wordfeud. Fast jag spelar med okända människor eftersom många i min närhet inte har androidtelefoner.

  Jag hoppas att du mår bättre snart.

  Jag köpte färdig pannkaka idag. Ibland orkar man inte laga mat.

  Gilla

 2. Jag tycker att vi turas om reätt bra med att klå varandra. Men som jag sa innan – eftersom v i s s a ger mig storpisk av bara vanan, så måste ju någon annan (läs: DU) åka på däng av mig.

  Rules of da Universe 😉

  Gilla

 3. Jag hoppas du vinner i alfapetet med får stryk av Bea i Väntrum. Dvs att du mår bättre än hon. Roligt att hon fick åka hem till dig. Jag vet att hon kommer trivas. Känner henne mycket väl 🙂

  Chokladkramar med hopp om att det ljusnar

  Gilla

   • Mmmm…. för vissa verkar det vara ett stöd att mitt i kampen läsa den, för andra verkar det för jobbigt med igenkänningen så att de har fått vänta. (Och sen finns det säkert en grupp som aldrig har givit sig tillkänna som inte berörs så mkt öht.) Bea bor kvar så länge du vill ha henne där – och vilar gott på hyllan tills du är redo för ett möte.
    Önskar dig en bra dag idag. Kram!

    Gilla

 4. Wordfeud is the shit. Utan det skulle mina dagar vara lika likgiltiga som…??
  Jag hoppas att det ljusnar för dig snart. Känner så väl igen det där mörkret som så gärna vill lägga sig över en, men man får sparka av det.

  Gilla

  • Helt klart!!!

   Tack det hoppas jag oxå – och räknar med det. Jag är för envis för att låta det stanna kvar för länge. ”Det” måste bara fatta vinken oxå. Varje gång jag känner att jag är på uppgång så kommer en sån där pöl och påminner om att njae, kanske inte riktigt ännu. Och däremellan mår jag riktigt bra 😉

   Ta hand om dig!
   kramar

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s