Men vad satan!

Standard

Jag försökte kommentera hos LillaJag! förut – och det bara försvann. (Om du läser det här så var det en kram och några tummar).

Jag skrev mina ord, tryckte på skickaknappen –> och den laddade om med en tom sida. Boooortaaaaaa!! Fyra gånger. Sen gav jag upp.

Påminner mig att jag råkat ut för det ett par gånger de senaste dagarna. Ja alltså, även på andra bloggar. Jag har hittills inte brytt mig om det – en gång är en tillfällighet. En gång till kan jag tillskriva teknikens under. Men flera gånger är ett (eländigt) mönster.

Någon som känner igen sig?

»

  1. Tråkigt att du ha skyddat dina inlägg, det är ju det som är meningen att vara bloggerska att alla ska se vad du skriver kommentera , i med du är själv annonym, varför ska då du veta vem som skriver till dig????

    Gilla

  2. Men hallå Nono, det är en privat blogg och då måste man väl själv få välja om man vill lösenordsskydda vissa inlägg. Är det du som bestämmer vad meningen med bloggar är?? Skulle inte tro det! Vissa skriver för alla, vissa skriver för vänner, vissa skriver för sig själva och oavsett vad man väljer så är det ens egen ensak!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s