Semestergriller i huvudet

Standard

Svårt att koncentrera mig!! Jag sitter inne på kontoret och spanar ut på den vackra solen som ändå kom ut till slut… Underbar lunch på stan med en väninna drog ut lite på tiden, så nu sitter jag vid datorn och kämpar på för att komma ikapp. Det är svårt idag!

Mitt i allt ringer systeryster, hon har gjort sin sedvanliga sväng på Hemnet och har hittat den perfekta lägenheten för mig och min räka! Jag har i slutändan kommit fram till att jag ändå inte är riktigt redo att flytta. Eftersom en flytt i mångt och mycket är baserat på ett barns behov, så vill jag nog inte ta det steget innan jag vet att allt fungerar… Tänk att sitta där, granne med lekplatsen med ett litet barnrum som väntar på inflyttning – och så kommer det ingen unge. Inte den här gången heller. Kanske inte alls? Jag har flera gånger varit på väg att köpa nåt gulligt – allt från barnkläder till mammakläder till pryttlar av olika slag – men avstått. Tänk om det inte kommer till användning?

Trägen vinner säger de ju! Så ge upp, gör jag inte. Det gör jag aldrig. Det är jag för envis för – fråga bara min familj! Jag brås på min mormor. Eller, vänta. Min syster. Eller är det pappa? Jaja, jag har några generationers envishet att plocka ifrån. Förhoppningsvis gör det att min räka är envis och livskraftig även h*n när det blir så dags. Annars får jag väl börja vifta med chokladen igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s