Åt helvete, halleluja!

Standard

Idag har jag funderat på att gråta lite igen. Jag kunde bara inte bestämma mig om jag ska göra det av glädje och hopp, förvirring eller pur ilska. I slutändan bestämde jag mig för strunta i det och ta en dusch istället. Men det som är klart är att dagen har medfört ett par överraskningar och change of plans. Igen. Och jag börjar bli förvirrad! Så snart jag bestämt mig så kommer nåt och förändrar förutsättningarna…

Vi har akuta likviditetsproblem som kommer att påverka min semesterlön. Inte en ideal månad att ha snålt med pengar på direkt! Med hjälp av farbror banken kommer allt lösa sig förstås, men det är onekligen ett irritationsmoment jag hade klarat mig utan. Speciellt när jag sparar pengar inför fisketuren… Jag kanske skulle göra som Å och börja prenumerera på trisslotter?

Min andra stora överraskning kom idag när snälla rara sjuksköterskan från KK ringde. Jag kom kanske ihåg att vi pratats vid tidigare? De har fått ett återbud nu på måndag – vill jag komma in då? Ja, hmmm. Låt mig tänka. Nja. Eeeeh. Hmmm. Ja för fan! Om jag så hade mitt bröllop planerat då så hade jag kommit!!! Jag undar hur det funkar, låg mitt namn verkligen överst i högen? Fanns det ens en hög? Eller la hon mitt namn överst för att hon kände hur viktigt det här är för mig? Oavsett vilket fick hon, för att citera min älskade mormor, en stjärna i himmelens bok idag.

Så nu hänger mina planer löst. Igen. Augusti eller inte augusti? Det beror naturligtvis på vad de säger om operationstid – säger de september så är det inget att orda om egentligen. Säger de januari, ja då blir situationen en annan.

Men som Hamlet skulle sagt (han är ju dansk!!) åka eller inte åka, det är frågan.

»

  1. att vara mor kräver flexibilitet och förmåga att se lösningar så vad skönt att du får öva dessa känslomässiga svängningar. Kram från en annan mor–DIN!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s