Besviken

Standard

Jag har idag fortsatt min sjukhusjakt. Fy bubblan vad irriterande. Upptaget, upptaget, upptaget, upptaget. Yes – det ringer!! ”Hej! Du har kommit till XX, våra telefontider är…” Telefontider. Vem har uppfunnit något så fånigt?

Sköterskan på SU kommer ihåg mig och mitt hopp om en räka från sistgång och var precis lika trevlig och hjälpsam idag. ”Myomet buktar in i kaviteten” – men om det betyder att det ligger på utsidan eller insidan kan inte hon se. Läkaren har bedömt det som ”ej prioriterat”. Skitstövel.

Fick till slut tag i operationskoordinatorn i Varberg. Hon är snäll och rar men inte lika hjälpsam. Neddragning pga sommar, egna patienter prioriterade. Självklart! Det är ju likadant överallt. Hon trycker på att gå via SU, de är ju trots allt specialister. Det är ju de som har fått remissen. Det är ju i göteborg som jag hör hemma. Hon säger ju inget dumt och inget otrevligt och inget ohjälpsamt egentligen.

Men jag hade nog hoppats att hon skulle kunna trolla.

Känner mig just nu besviken och vill inte alls jobba. Vill mest sätta mig och tjuta. Vill gå hem.

Man kanske inte ska ringa såna här samtal dagen innan mens när man av naturen är en lipsill av stora mått? Lägg på lite hormoner och en reklam kan få mig att lipa. Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s