Glädje, oro och förvirring

Standard

Jag hade en bra dag igår, och sen började den här – tja, bra!

Jag har funderat på hur mycket jag kan skriva här, men ni som känner mig vet det mesta redan. Ni som inte känner mig – ja ni känner mig inte så då spelar det lixom ingen roll ändå… :0) Mitt jobb – vi överlevde förra året men det börjar komma ikapp oss nu och det är tungt att ständigt kämpa i uppförsbacke. Det är svårt att få in möten, det är svårt med motivationen. Och det är ännu svårare med kundernas motivation, de börjar få loss pengar igen, men precis som för oss så finns det många hål att stoppa dem i!

De senaste dagarna har jag fått jättekonstiga vibbar av min chef. Jag vet inte om jag får 1+1 att bli 3 eller kanske 14, men jag börjar undra hur säker min anställning är. Han har egentligen inte råd att säga upp mig, men frågan är om han har råd att hålla kvar mig?

Med tanke på min önskan efter en räka så har jag haft ett öga på arbetsmarknaden ett bra tag. Jag vill ha ett stabilt jobb på en stabil arbetsplats! Idag har jag blivit kallad till en telefonintervju (för nästa vecka).

Pirr i magen!

Gällande remissen fick jag f ö ett brev från VG-regionen igår. Jag slet upp kuvertet med spänd förhoppning att det skulle stå något bra, något konkret. Hah! Vad fel jag hade. Det var en remissbekräftelse, typ – hej vi har fått den. Du blir kallad inom 3 månader. Suck! Kände mig allt lite lurad först. Men men, nu är bollen i alla fall officiellt i rullning.

Thank god its friday 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s