Myom och sommar

Standard

Timing är intressant. Det står till och med i bibeln att var sak har sin tid.
Man brukar prata om att saker sker i tid och otid. Vad är då egentligen otid? Är det när man vill få tid och det inte går?

Jag pratatde precis med sjukhuset om min remiss för myomet – och inser att min omtalade tidslinje inte bara kanske utan snarare ganska konkret går åt helvete. Remissen ligger hos farbror doktorn som ska bedöma, sen ska man boka tid och då ska det ligga rätt i cykeln – och helst allt detta innan de stänger för sommaren vecka 26. Om 3 veckor alltså. Visst mirakel kan ju ske, men njae. Tror väl inte det! Sen öppnar de igen vecka 33. Med den semestern skulle man kunna tro att de är lärare och inte läkare…

Den rara rara sköterskan som jag pratade med säger att hon ska försöka jaga på lite, men från tidsbokning till ny (!) spolning till operation på så kort tid… Jaja. Sköterskan från Storken berättade ju dessutom att myom gillar graviditetshormoner, dvs de trivs och växer till sig.

Då blir frågan – är det någon idé att prova ändå? ”Kan hindra fostret från att sätta sig” är väl inte samma sak som att garanterat hindrar?

»

  1. Trist, men jag tror ändå att det är nån mening med allt. Man förstår inte alltid när det sker men hav förtröstan när det är din "tur" så händer det som ska hända och då blir det bra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s